Koroška pokal Koroška pokal Koroška pokal Koroška pokal Koroška pokal Koroška pokal Koroška pokal Koroška pokal Koroška pokal Koroška pokal Koroška pokal Koroška pokal Koroška pokal Koroška pokal Koroška pokal

Pravno obvestilo

Lastnik (zbiratelj podatkov) spletnega mesta je združenje Koroški pokal. Zavezujemo se, da bomo ščitili vašo zasebnost in razvijali tehnologijo, ki vam omogoča varno spletno izkušnjo.

Ta izjava o zasebnosti velja za spletno mesto www.koroski-pokal.si. Z uporabo spletnega mesta www.koroski-pokal.si soglašate z načini uporabe podatkov, ki so opisani v tej izjavi.

Zbiranje osebnih podatkov
Spletno mesto www.koroski-pokal.si zbira naslednje podatke o vas:
  • Ime in Priimek
  • E-mail
  • Telefon
Spletna stran www.koroski-pokal.si lahko samodejno zbira tudi nekatere podatke o strojni in programski opremi vašega računalnika. Med te podatke sodijo:
  • naslov IP vrsta brskalnika
  • imena domen
  • čas dostopanja
  • naslovi spletnih mest, ki ste jih obiskali na naši spletni strani.
Koroski-pokal.si te informacije uporablja izključno za izračun splošne statistike o uporabi spletnega mesta.

Uporaba osebnih podatkov
Koroski-pokal.si zbira podatke na spletni strani z namenom zagotavljanja pravilnega delovanja spletnega mesta ter nudenje zahtevanih storitev. Vaše podatke lahko uporabimo tudi za naslednje namene:
  • vodenje statistike obiskovalcev spletne stran
  • obveščanja uporabnikov o novostih na spletni strani

Varovanje osebnih podatkov

Zavezujemo se, da bomo vaše osebne podatke varovali v skladu z Zakonom o varstvu zasebnih podatkov. Vaši podatki se bodo uporabljali samo za interne namene in ne bodo posredovani tretjim osebam.

Uporaba piškotkov (ang. Cookies)
Piškotki so besedilne datoteke, ki jih na vaš računalnik naloži spletni strežnik. Piškotki ne vsebujejo nobenih podatkov s katerimi bi lahko ugotovili vašo identiteto. S pomočjo piškotkov strežnik ve, da ste se vrnili na spletno stran, kar lahko s prodom izkoristimo za prilagoditev spletnega mesta uporabniku.

Večina brskalnikov piškotke samodejno sprejema. Če jih ne želite sprejemati ali pa želite, da ste obveščeni preden se piškotek naloži na vaš računalnik lahko to določite v nastavitvah brskalnika.

Zadnje objavljeno

Vse novice »

Koroški pokal prirejajo: